Contact | De Grutto 6 | 7614 LE | Mariaparochie | 06-37598437 | info@tussenwerkenmantelzorg.nl

Tussen Werk en Mantelzorg

 

Aanbod cursussen

 


 

Ik zorg samen!achterkanteboek1

 

 

Veel mantelzorgers nemen een leeuwendeel van de zorgtaken op zich en hebben het gevoel dat ze het zonder steun van anderen moeten doen. Wil je leren hoe je meer begrip én steun van je omgeving kunt krijgen? Lees dan het  Eboek ‘Ik zorg samen!’.
Klik voor meer info of bestel direct .

 

 

 

 

 


 

Op weg naar een gezonde balans in werk en mantelzorg

weegschaal2

 

Merk je dat je uit balans bent geraakt of dreigt te raken? Neem deel aan deze eendaagse workshop en zet je eerste stappen om de balans te herstellen. Klik hier voor alle info en om je aan te melden

 

 


 

De kunst van het zorgen en loslatenlogo Loslaten1


Wil je graag je zorgpatroon doorbreken en leren hoe je meer zorg kunt hebben voor jezelf? Geef je dan op voor de incompany cursus “De Kunst van het zorgen en loslaten”

 

 


 

WerkZorg Adviseur©

 hand

Wil jij samen met je werkgever onderzoeken hoe je een gezonde balans in werk en mantelzorg kunt verkrijgen of behouden? Lees dan meer over de mogelijkheden van het WerkZorg Adviestraject© of neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden in jouw situatie.

 

 

 

 

 


 

Familiegesprekken

silhouette

 

Hoe kom je met je broers en zussen tot afstemming over de zorg aan je ouders? Hoe praat je met je partner over de impact van zijn/haar ziekte op jullie relatie? Herken je deze vragen en voel je schroom om het onderwerp bespreekbaar te maken, denk dan eens aan de mogelijkheid voor begeleide familiegesprekken. Lees meer

 

Direct contact opnemen